Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Samantha en Michael houden zich Thai

Vorig jaar gingen Samantha en Michael met de caravan op weg naar Spanje om tot rust te komen. Ze kwamen echter zo veel fans tegen dat uitrusten niet lukte. Na dagenlang op de foto te zijn geweest met luidruchtige bewonderaars besloot Samantha om naar huis te gaan en de vakantie af te maken in Scheveningen. Dit jaar zoeken ze de rust daarom verder van huis en reizen samen met de rest van de familie naar Thailand. Op het programma staan onder meer een tocht op olifanten, een slangenshow en een bezoek aan een stam midden in de jungle.

RTL5, 20.30-21.30u.