Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Cultuur

Welk najaarsboek moet u lezen? Nrc.next denkt mee

Dit weekend begon het nieuwe boekenseizoen met optredens van tientallen schrijvers op Manuscripta. Welke boeken komen eraan? En welke moeten we lezen? Nrc.next helpt vandaag een handje, met een beslisboom.

Beweeg met je muis over de afbeelding (of klik hier voor een grotere versie)

Ook de Boekenredactie van NRC Handelsblad maakte een beslisboom met daarin 16 najaarstitels om naar uit te kijken. Deze stond afgelopen vrijdag in de Boekenbijlage en op het Boekenblog. Onder dat blogje stond een link naar de lijst met de bijna 600 titels die dit najaar zullen verschijnen.