Zomers weer

Eerst is het droog en zonnig nazomerweer, vanaf vrijdag verschijnen wat wolkenvelden en later zou een plaatselijke regen- of onweersbui kunnen vallen. Het blijft warm voor de tijd van het jaar. Deze woensdagavond en komende nacht verlopen helder. De minimumtemperaturen komen tussen 10 en 14 graden uit. Morgen (donderdag) schijnt de zon uitbundig. Er ontstaat hooguit een enkele, kleine stapelwolk. Met een noordoostelijke bries wordt het 20 tot 24 graden. Vrijdag krijgt de zon wat minder ruimte dan morgen en vooral in het zuidoosten is in de avond een plaatselijke regen- of onweersbui mogelijk. De middagtemperaturen komen in het binnenland op een zomerse 25 graden uit. In het weekend wordt het tussen 19 en 23 graden. De zon komt geregeld aan bod en slechts lokaal ontstaat een bui.