Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

Ervaring met dierentolk

Ik zou graag in contact komen met mensen die ervaring hebben met een dierentolk.

Ik ben mijn kater al bijna 3 weken kwijt en al het mogelijke al gedaan.

Nu lees ik een advertentie over een dierentolk die via foto analyse van de kat meer zou kunnen vertellen over zijn verblijf/ vindplaats?

Ik ben daar een beetje sceptisch over maar zou willen geloven dat het echt mogelijk zou zijn. Dit zou mijn laatste poging zijn om de kat terug te vinden. Wie heeft hier ervaring mee?

Alle reacties zijn welkom.