Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Hollands Beste Bloemstylist

Kees Tol presenteert een nieuwe talentenjacht waarin vijftien kandidaten de strijd met elkaar aangaan om de meest bijzondere boeketten te maken. Drie juryleden beoordelen wekelijks de groene creaties van de deelnemers. Naast individuele opdrachten moeten ze ook groepsopdrachten uitvoeren. Als andere programma’s in het genre een indicatie zijn, dan zal het groepswerk niet altijd even vlekkenloos verlopen. De winnaar mag zichzelf de beste bloemstylist van Nederland noemen en wint een startkapitaal om een eigen bloematelier te financieren.

SBS 6, 21.30-22.30u.