Griezeljager op Twitter

Fans van de serie Supernatural moesten er lang op wachten, maar sinds 24 augustus zit Jensen Ackels op Twitter. De acteur die doorgaans vecht tegen hordes geesten, demonen en andere monsters gaf eindelijk de strijd tegen het sociale medium op. „Oké, jullie winnen”, twitterde Ackels met een foto waarop hij in een zaal vol fans zijn schouders ophaalt. Zo makkelijk zou zijn karakter Dean Winchester zich niet laten overhalen, maar de eisen van fans en de marketingafdeling van Supernatural zijn blijkbaar moeilijker te negeren dan die van bloeddorstige duivels. Het leverde Ackels in ieder geval binnen drie dagen al bijna een half miljoen volgers op. Samen met collega Jared Padalecki (@jarpad) deelt Ackles foto’s van het langverwachte tiende seizoen van de serie, die uitgezonden wordt op Net5. Voor liefhebbers van de komische griezelshow is @JensenAckles een niet te missen toevoeging op Twitter, zeker als ze willen weten of Supernatural na dit jaar nog verlengd wordt.