Video: vaak onderuit gaan om heel goed in je sport te worden

Aleksander Aurdal uit Oostenrijk is in zijn leven heel vaak gevallen, op elk mogelijke manier kwam hij pijnlijk ten val. Het heeft hem geleerd om risico’s te durven inschatten en te nemen, hij leerde zijn lichaam steeds beter kennen en werd een hele goede freestyle skiër.

Aleksander Aurdal uit Noorwegen is in zijn leven heel vaak gevallen, op elk mogelijke manier kwam hij pijnlijk ten val. Het heeft hem geleerd om risico’s te durven inschatten en te nemen, hij leerde zijn lichaam steeds beter kennen en werd een hele goede freestyle skiër.

Om een nieuwe truc te leren moet je eerst een paar keer onderuit gaan, legt hij uit in deze korte film, die is geproduceerd als reclame voor Tine Melk. Op de meest prachtige plekken laat Aurdal zien hoever hij is gekomen. Een inspiratiebron voor wintersportliefhebbers, en voor hen het bewijs dat het helemaal niet zo erg is dat de zomer op zijn einde loopt.

Crash & Learn - Aleksander Aurdal from ANTIMEDIA on Vimeo.

    • Annemarie Coevert