Wisselvallig weer

None

Een koele periode ligt achter ons. Sinds vandaag hebben de temperaturen zich hersteld tot rond normale waarden voor eind augustus. Morgen en vrijdag wordt het nog iets warmer dan vandaag. Het weer blijft wel vrij wisselvallig. Vanavond en vannacht is het helder, maar in het zuiden en zuidwesten komt bewolking opzetten. Het blijft droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van een graad of 9 in Groningen tot rond 14 graden in Zeeland. Morgen volgt vanuit het zuidwesten bewolkt weer met enkele uren lichte regen. Maar in Groningen is het aanvankelijk zonnig en wellicht tot het einde van de middag nog droog. De wind is matig en draait van zuidoost via zuid naar zuidwest. Het wordt 20 tot 23 graden. Vrijdag en in het weekend is het weerbeeld sterk wisselend: zowel perioden met zon als bij tijden regen.