Sproeiende lintjes boter op je brood

None

Wat sneetjes brood en een kuipje boter. Maar hoe graag je die twee op een vredige manier samen wil brengen: bij al je pogingen scheurt het brood omdat de boter nog keihard is. Aan dit First World Problem wil een innovatief botermes op Kickstarter een einde maken. De jongens van DM Initiatives uit Australië bedachten een botermes met gaatjes aan de zijkant. Of, hoe zij het noemen: The Stupendous Splendiferous ButterUp. Het ziet er veelbelovend uit. De ene kant van het mes heeft kartels (voor snijden), de andere kant heeft kleine ovaalvormige gaatjes. Je schraapt het mes met de gaatjeskant over de keiharde boter, de boter perst zich keurig door de gaatjes en sproeit zich als lintjes uit over je boterham. Zie het als een kaasschaaf voor je boter. Je hebt nog zes dagen om het mes te kopen op Kickstarter. Kost iets meer dan 8 euro, en dan krijg je de ButterUp in maart in huis. Meer dan 10.000 mensen gingen je al voor.

    • Charlotte van ’t Wout