Love Is In the Air

RTL 4,

20.30-21.30u.

In 1992 presenteerde Robert ten Brink voor het eerst All you need is Love, waarin hij geliefden van over de hele wereld bij elkaar bracht en gebroken harten probeerde te lijmen. Door de jaren heen zagen we ontelbare omhelzingen en tranen van verdriet en geluk. Het programma wisselde verschillende keren van zender, maar nooit van presentator. Zo verdiende Ten Brink zijn titel ‘Dokter Love’. Tegenwoordig presenteert hij nog jaarlijks de suikerzoete kersteditie van All you need, en vanaf vanavond het tweede seizoen van Love Is In the Air.

In de eerste aflevering bezoekt Robert de 57-jarige Hennie uit Budel. Zij wil graag op bezoek bij haar broer Jan die in Thailand woont. Jan vertrok negen jaar terug naar Thailand met zijn vrouw Paula. Echter overleed zij eerder dit jaar aan kanker. Hennie wil niets liever dan haar broer steunen, maar raakte in 2012 haar baan kwijt waardoor zij dit financieel onmogelijk kan realiseren.

Na alle programma’s over de liefde blijft ook Love is in the air pure emotie-tv. De eerste tranen vloeien al na acht minuten. Toch is de formule na 22 jaar nog steeds vermakelijk. Een kijkje in andermans verhalen vinden we (bijna) allemaal wel interessant.

    • Meriël Meijs