Speel het Grote Zomergasten Drankspel

Morgenavond eindigt het 27ste seizoen van Zomergasten. De uitzending duurt drie uur, een hele zit. Renske de Greef maakt het spannend met een spel.

De fantastische interview-reeks Zomergasten is bijna afgelopen. Deze zondag schuift alweer de laatste gast aan. Zomergasten – het enige televisieprogramma dat we de volgende dag allemaal hebben gezien en waarover iedereen een mening heeft, zonder dat het een buitenspelregel en keeperswissels bevat.

De vorige afleveringen zaten we allemaal voor de televisie met een gestopte pijp, een geconcentreerde denkrimpel en een goed glas port, maar deze laatste keer mag het feest zijn. Wij presenteren: Het Grote Zomergasten Drankspel.

Veel plezier!

DE SPELREGELS

De jongste deelnemer begint met een fragment/ cijfer te kiezen uit de groene categorie. Daarna kiest iedereen een cijfer, tot ieder een paar uitspraken/fragmentsoorten/gebeurtenissen heeft waarop hij/zij moet letten. Vervolgens worden op dezelfde manier de oranje en de rode categorie verdeeld. Onthoud: de voorbeelden in de zinnen zijn slechts voorbeelden, het gaat om de context. Zodra uw situatie voorkomt: proost!