Secrets & Lies

Vanaf vandaag zendt RTL 4 de zesdelige Australische thrillerserie Secrets & Lies in drie avonden uit. Iedere zondag zijn twee afleveringen te zien. Huisvader Ben Gundelach (Martin Henderson) vindt tijdens het hardlopen het levenloze lichaam van zijn vierjarige buurjongen Tom. In totale shock rent hij naar huis en belt de politie. Vanaf dat moment verandert zijn leven. De moord op de kleuter slaat in als een bom en Ben is plotseling hoofdverdachte. De hele familie Gundelach komt onder vuur te staan; zijn kinderen ontvangen dreigmails en het huwelijk met zijn vrouw komt onder zware druk te staan. De rechercheur die op de ingewikkelde moord zaak wordt gezet ziet ondertussen tussen de bomen het bos niet meer. Hoewel de serie in Australië geen groot kijkcijfersucces was, heeft de zender ABC plannen voor een Amerikaanse remake.

RTL 4, 20.00-21.55u.