Blijvend fris

None

Met nog een wisselvallige en koele week te gaan komt augustus 2014 waarschijnlijk uit op een gemiddelde temperatuur van 16.1 graden. Normaal wordt het in de korenmaand gemiddeld 17.5 graden. Augustus doorbreekt daarmee de lange reeks met te warme maanden, vanaf september vorig jaar. Omdat juni en juli warm tot zeer warm verliepen, komt de gemiddelde temperatuur van de gehele zomer toch iets boven normaal uit. Vanavond vallen er nog enkele regen- of onweersbuien. Komende nacht wordt het met uitzondering van de kustprovincies droog. Het koelt af naar 9 graden. Morgen wisselen stapelwolken en zon elkaar af. In de loop van de dag zullen ook landinwaarts buien ontstaan, mogelijk met hagel en onweer. Het blijft fris met 16 graden. Zondag is de buienkans kleiner en wordt het 18 graden.