Video: diepzinnige douchegedachten voorgelezen door Nick Offerman

Het is een geheel voor zichzelf sprekende rubriek op Reddit: Showerthoughts. Mashable gaf deze content een extra dimensie: de site maakte een selectie met de meest diepzinnige bijdragen en liet deze voorlezen door acteur, schrijver en timmerman Nick Offerman.

Het is opgenomen in de natuur en bevat kalmerende muziek; al met al een ontspannend filmpje die een verfrissende kijk op de dingen biedt.

Voor degenen die nog niet heel bekend zijn met de Parks and Recreations-acteur: hij speelt in de Amerikaanse serie de zeer emotionele Ron Swanson.

Talkshowhost Conan O’Brien gebruikte de unieke gaven van Offerman twee jaar geleden voor een eigen rubriek: Nick Offerman from Parks and Recreation Reads Tweets From Young Female Celebrities. Eveneens heel ontspannend:

    • Annemarie Coevert