Ik sliep half, nagenietend

Na een geweldige dag op Dance Valley, 2 augustus, nam ik de trein naar Maastricht. Die vertrok om 22.02 uur, en het was nogal druk, ik zat op de stang van de deur. Als ik me niet vergis, stapte jij in op Utrecht, maar het kan ook Amsterdam zijn geweest. Ik sliep half, nagenietend van Dance Valley. Je had bruin haar tot op je schouders en droeg een zwart truitje.

Het duurde tot Den Bosch voor we aan de praat raakten, na al een paar keer oogcontact te hebben gehad. We moesten om iets lachen en vroegen elkaar waar we vandaan kwamen. Jij moest er in Den Bosch uit, en moest dan nog 20 minuten in de trein naar Breda. Ik moest in Eindhoven overstappen. We wensten elkaar nog een prettige avond en een goede reis.

Na 1,5 week kwam ineens die gedachte terug, en ja ach, nooit geschoten is altijd mis!