Wisselvallig fris

None

Voorlopig houdt het wisselvallige en koele zomerweer aan. Toch zijn er wel enkele lichtpuntjes te bespeuren. Na de buien van vandaag knapt het weer vanavond en vannacht verder op. Opklaringen krijgen de overhand. Daardoor koelt het wel behoorlijk af. In het binnenland lokaal tot 6 à 7 graden. Morgen blijft het op veel plaatsen droog. Bovendien schijnt de zon wat vaker. Toch kan er vooral in het noordoosten nog een enkele bui vallen. Het wordt maximaal 18 graden. Voor vrijdag staat de volgende storing op het programma. De bewolking heeft de overhand en overal vallen weer geregeld buien. Met een graad of 17 is het uitgesproken fris. Zaterdag vallen er ook buien, maar de zon laat zich ook weer wat vaker zien. Zondag knapt het wat serieuzer op. Op een enkele plek wordt het zelfs weer 20 graden.