Frank Underwood verveelt zich, dus hij belt Hillary. Maar zij laat niets los

Het is zomer, ook in Washington. En ‘president’ Frank Underwood zit zich in The Oval Office een beetje te vervelen. Dus zet hij zijn beste Bill Clintonstem op en belt met Hillary: ‘Hi Hill, it’s Bill’. Hij besluit het over zijn verjaardag te hebben, want die is vandaag. Weet ze al wat hij krijgt?

Het is zomer, ook in Washington. En ‘president’ Frank Underwood zit zich in The Oval Office een beetje te vervelen. Dus zet hij zijn beste Bill Clintonstem op en belt met Hillary: ‘Hi Hill, it’s Bill’. Hij besluit het over zijn verjaardag te hebben, want die is vandaag. Weet ze al wat hij krijgt?

De reactie van ‘Hill’:

“Bill, dat is een hele persoonlijke beslissing die ik maak als ík daar klaar voor ben.”

Jammer, ze houdt het nog even spannend in dit slim opgezette telefoongesprek, bedacht door de Clinton Foundation, speciaal voor de verjaardag van oud-president Clinton:

Frank Underwood (gespeeld door Kevin Spacey in de populaire Netflixserie House of Cards) krijgt het verzoek de oud-president een fijne verjaardag te wensen; deze wordt vandaag 68 jaar. En tussen de regels door vestigt Hillary zelf nog even de aandacht op de spanningsboog rond die ene prangende vraag: doet ze ’t of doet ze ’t niet?!

Het blijft voorlopig nog onduidelijk of ze een gooi gaat doen naar het presidentschap. Vandaag richt ze zich in ieder geval op de verjaardag van haar echtgenoot:

Twitter avatar HillaryClinton Hillary Clinton A very Happy Birthday to my very wonderful husband today.
http://t.co/LwygmFj3FP