Alles kan kapot als Michael Bay regisseert, zelfs Up (en een vliegdekschip)

Still uit de trailer

Michael Bay is zo ongeveer de luidruchtigste regisseur van Hollywood. De man achter Transformers, Pearl Harbor en Armageddon staat erom bekend dat hij het liefst alles in zijn films laat ontploffen. Wat krijg je dan als Bay kinderfilm Up onder handen neemt? Maximum Bayhem.

Kom er maar op. Eén van de best animatiefilms ooit laten bewerken alsof Michael Bay de film heeft geregisseerd. Alle ingrediënten voor totale Bayhem zijn aanwezig in deze fictieve trailer voor Up.

Denk aan de zeer luidruchtige geluidseffecten die op een plaat van Skrillex niet zouden misstaan. Of dat roterende filmlogo van metaal - u kent het van Transformers. Megan Fox (toch ook onderdeel van de Bayhemformule) ontbreekt, maar daar staat dan wel weer een verwoest vliegdekschip tegenover. Het gaat echter vooral om explosies. Heel veel explosies.


Eerlijk is eerlijk: de trailer maakt best nieuwsgierig naar een echte Up van Bay. Wie trouwens nog een uitleg wil over wat Bayhem exact behelst: