Dansen met Bokito (in je achterhoofd)

None

Lekker dansen op elektronische muziek terwijl je naar Bokito lacht en een minuut later met een biertje in je hand naar een lama zwaait. Oké, technisch gezien kan het niet écht op het Blijdorp Festival, aangezien het niet ín de Rotterdamse dierentuin is - wat de naam wel doet vermoeden. Maar het feit dat het feestje direct naast het dierenpark in het Roel Langerakpark is, geeft de fantasie vrij spel. Geen Bokito dus, wel het Duitse technoduo Kollektiv Turmstrasse, de Britse Tim Green en de Oostenrijkse deephouse-dj Joyce Muniz. Wie niet van massale festivals houdt, is hier op zijn plek. Er worden namelijk 1500 kaartjes verkocht en er zijn slechts drie podia. En er is niet alleen een dansvloer, maar ook een zitzakkenlounge. Om even in bij te komen.