Kijken: zoon geeft dolblije moeder de auto die ze altijd wilde hebben

Wadden en zijn moeder. Schermafbeelding YouTube.

De moeder van Corey Wadden wil haar hele leven al een oude Saab hebben. Al zolang hij zich kan herinneren, vertelt ze hem daar over. En blijft het verder bij dromen. Tot nu dan.

Wadden liet zijn moeder vorig jaar maar eens aanwijzen welke auto ze nu precies bedoelde: een koperkleurige Saab 99 EMS uit 1973. Daarna begon voor Wadden de zoektocht naar exact zo’n exemplaar. Na zes maanden vond hij via eBay iemand die een hele verzameling Saabs had staan in verschillende kleuren.

In een tekst bij het filmpje op YouTube legt Wadden uit dat zijn moeder 2,5 jaar geleden werkloos raakte. Wadden zelf probeert sindsdien om genoeg geld bij elkaar te sparen zodat zijn moeder al met pensioen kan. Het geven van deze auto, maakt daar ook onderdeel van uit. Hij moest er nog zes maanden voor sparen, maar daarna kon hij haar als volgt verrassen:

Aan het eind van het filmpje schrijft Wadden: ‘doe eens iets aardigs voor je ouders, het hoeft niet groot te zijn’.

    • Anouk Eigenraam