Een paar buien

None

Voorlopig blijft het wisselvallige weer, al betekent dat ook dat er goede momenten zijn met zon. Het blijft het aan de frisse kant voor augustus.

Vanavond en vannacht vallen er vooral langs de westkust en in de noordelijke provincies buien, mogelijk ook met onweer. Verder landinwaarts is het rustiger en droger.

Morgen laat de zon zich van tijd tot tijd zien, maar overdag vormen zich ook boven land wel een paar buien. De zuidwestelijke wind is meest matig, aan de kust vrij krachtig. De middagtemperatuur komt uit op een graad of 20.

Hetzelfde weer zien we ook gedurende de rest van de week. In de nacht beperken de buien zich in hoofdzaak tot de kustgebieden. Overdag vallen er overal wel een paar buien. De temperatuur komt op een graad of 19 in de tweede helft van de week.