Nieuwslezers vrezen voor hun baan na debuut van dit vijfjarige jochie

Het was “apparently” de eerste keer dat de vijfjarige Noah Ritter op televisie kwam en dat wilde hij graag benadrukken. Omdat hij apparently als stopwoordje gebruikte, gaat hij nu door het leven als de apparently kid. Stephen Colbert vreest al voor zijn baan.

Foto YouTube

Het was “apparently” de eerste keer dat de vijfjarige Noah Ritter op televisie kwam en dat wilde hij graag benadrukken. Omdat hij apparently als stopwoordje gebruikte, gaat hij nu door het leven als de apparently kid. Stephen Colbert vreest al voor zijn baan.

De televisieregel is dat je altijd moet oppassen met dieren en kinderen, die laatsten komen in interviews vaak niet verder dan ja of nee. Toch waagde Sofia Ojeda, verslaggever van de lokale zender WNEP in Pennsylvania, het om de vijfjarige Noah Ritter te vragen wat hij van de attracties op de braderie vond.

Apparently nog nooit live op televisie

Noah greep gelijk de microfoon (en zijn kans) om te vertellen dat hij nog nooit op televisie was geweest, dat hij niet naar het nieuws kijkt en dat hij pas de afstandsbediening krijgt als zijn opa naar de uitslag van de Powerball (loterij) heeft gekeken.

De verslaggeefster wil toch nog even van het jochie weten wat hij van de attracties vond. Ritter werd er naar eigen zeggen duizelig van en op de glijbaan schrok hij zich “halfdood”.

Talkshowhost Stephen Colbert vond het jochie niet schattig of grappig. Hij zei dat juist dit soort kleuternieuwslezers die in zijn nek hijgen de reden zijn dat hij stopt met zijn Colbert Report.

    • Alex van der Hulst