Mijn excuses...

None

Op Utrecht CS kwamen we elkaar tegen, op een zondag. Ik ging tegenover je zitten, ik had behoefte aan goed reisgezelschap. Je had het druk met je pc-game, maar tussen Den Bosch en Eindhoven begonnen we te praten. Het ging over sociale waarden, jeugd en mensen met minderwaardig gedrag. We waren het erover eens dat er veel verpest wordt door verwennen van kinderen, en dat er best meer discipline en ouderwetse tucht mag terugkomen. Leraren zijn niet meer hoe ze vroeger huishielden in de klas. Er werd nog opgevoed, nu zijn kinderen deels opgevoed door hun iPad, waardoor het leven een weinig betekenisvolle wending kan krijgen.

Je hebt prachtige blonde lokken, een uiterst vriendelijke zachte G en warme bruine ogen. Jammer dat ik je naam niet weet, ook vergat ik mij voor te stellen, mijn excuses voor mijn lompheid.