Parade van de Achterhoek

Voor iedereen die áltijd al eens naar de Parade wilde, maar de voorkeur geeft aan een wat nuchterder publiek in plaats van een Randstedelijk publiek, is er zondag de Achterhoek Spektakeltoer. Hier komen theater, kunst, kermis en muziek samen onder kermistenten. Bedoeld voor iedereen uit het oosten van het land – en iedereen daarbuiten. Mocht je het Achterhoeks niet begrijpen, dan kan het af en toe wel wat tijd kosten om het programmaboekje te ontcijferen. Beschrijvingen als: ’wel schrif den Blif’, ‘het knettert en toet’, ‘ze träötert en gaan er op’ en ‘Lieke veur den draod’, moeten duidelijkheid geven over de optredende artiesten. Enfin, voor iedere leeftijd is er wat te doen. Er zijn voorstellingen, sneltekenaars, erzijn muziek- en dans-acts en je kunt op urban safari.