Binnen kijken bij Liberty

Een exclusief kijkje in één van Londens oudste warenhuizen. Zo volgen we de hectiek rondom de feestdagen; van de voorbereidingen die al beginnen in de zomer, tot de race tegen de klok tijdens Kerst. We zien de overambitieuze zoektocht van de Amerikaanse directeur Ed Burstell naar de nieuwste collecties en laatste mode tijdens de London Fashion Week. Ook de overige leden van Liberty’s zijn overigens geen bescheiden persoonlijkheden. Ze organiseren een fotoshoot waarbij ze zelf als volwaardige modellen poseren. In deze eerste aflevering komen tijdens een hittegolf de eerste kerstspullen binnen. We ontmoeten een aantal van de meest interessante klanten van Liberty, onder wie een zeer rijke beroemdheid die het 130 jaar oude warenhuis als een soort buurtwinkel omschrijft.