Warme zaterdag

De temperaturen gaan opnieuw omhoog, zaterdag kan het alweer 29 graden worden. Is het daarbij eerst vooral droog, in het weekend neemt de onweerskans toe. Vanavond en vannacht verlopen rustig en met opklaringen. Bij een zwakke, hooguit matige zuidwestelijke wind koelt het af tot een graad of 14. Morgen overdag worden perioden met zon verwacht, maar in de loop van de dag ontwikkelen zich ook stapelwolken. Het blijft droog en bij een matige zuidwestelijke wind kan het in het binnenland al tot tussen 25 en 27 graden stijgen, in de kustgebieden is het met een zeewind een paar graden koeler. Zaterdag is de warmste dag met temperaturen tussen 27 en 29 graden. Later in de middag en avond komen regen- en onweersbuien opzetten. Ook zondag is er kans op een bui en wordt het minder warm.