In beeld

Stephan van de ANWB helpt Nederlandse vakantiegangers met pech

De ANWB heeft tijdens de zomer meerdere wegenwachten in Europese vakantiebestemmingen als Frankrijk en Italië rondrijden, om gestrande vakantiegangers weer op weg te helpen. In Frankrijk biedt de ANWB de meeste hulp. Zo verleenden medewerkers van de bond vorige week 1.800 keer hulp aan automobilisten. Een van de medewerkers die Nederlandse toeristen met autopech helpt is Stephan Wolzak. Op de site van de ANWB houdt Wolzak een blog bij over zijn belevenissen in Frankrijk. ANP-fotograaf Robin Utrecht reisde afgelopen week met Wolzak mee tijdens zijn werkzaamheden in de Franse Ardèche.
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht
ANP / Robin Utrecht