Transfer van Stefan de Vrij naar Lazio Roma is bijna afgerond

Stefan de Vrij (R) in duel met Maxwell tijdens de wedstrijd om de derde en vierde plek op het WK voetbal. Foto ANP / Koen van Weel

Stefan de Vrij heeft zijn transfer naar Lazio op een haar na afgerond. De 22-jarige verdediger landt maandagavond in Rome, waarna hij dinsdagochtend de medische keuring ondergaat. Dat meldt Lazio op Twitter. “Wij verwelkomen de beste verdediger van het WK in Brazilië”, schrijft de club uit de Serie A.

Twitter avatar officialsslazio SS Lazio Stasera in aeroporto e domani visite mediche. Benvenuto a @Stefandevrij miglior difensore Brasile 2014!#sslazio

De Italianen maken naar verluidt 8,5 miljoen euro over naar Feyenoord. De international van het Nederlands elftal is na Graziano Pellè, Daryl Janmaat en Bruno Martins Indi de vierde basisspeler die vertrekt uit Rotterdam. (Novum)