Wat is Jezus zijn plek?

De 24-jarige Avicii (de Zweedse Tim Bergling) is misschien wel de populairste dj van het moment. Hij scoorde grote hits en produceerde onlangs de single Sky Full of Stars voor Coldplay. De Zweedse dj verdient naar verluidt zo’n twintig miljoen euro met de driehonderd shows die hij per jaar geeft. Kans dus dat je hem live hebt gezien. Maar ook als je niet voor de dj-booth op zijn muziek hebt staan dansen, krijg je in deze documentaire een goed beeld van hoe het is om in de springende en zwetende menigte bij een van zijn concerten aanwezig te zijn. In de film zie je Bergling langzaam veranderen van een bescheiden Scandinaviër in een zelfbewuste muziekpionier. „Waar zou de koning hier zitten?” vraagt Avicii aan de piloot als hij zijn privéjet instapt, „wat is Jezus zijn plek?”