Mental note to self: overval niet de collega van een vechtsporter

Schermafbeelding YouTube.

De dieven die een werknemer van een benzinestation in Houston wilden overvallen, wisten uiteindelijk niet hoe snel ze weg moesten komen. De collega van de werknemer gaf hun een flink pak slaag.

Benzinestations zijn doorgaans populaire plekken voor overvallers om hun slag te slaan. Het ligt vaak afgelegen en aan een snelweg dus je bent er zo vandoor met de buit.

De mannen die een werknemer van een pompstation wilden beroven, dachten waarschijnlijk ook dat het een makkelijk klusje zou zijn. De medewerker was naar de bank geweest. Toen hij terugkwam en uit z’n auto wilde stappen, stoven de mannen uit hun SUV op hem af en begonnen ze aan de tas met geld te trekken.

Collega Mayura Dissanayaka zag het binnen op de videocamera gebeuren. Hij rende naar buiten en begon gelijk op de overvallers in te slaan. Dissanayaka blijkt een semi-pro te zijn in de mixed martial arts en was vijfvoudig kampioen in Sri Lanka. En dat, weten de overvallers nu ook.

http://youtu.be/HgmnIJF07kg

    • Anouk Eigenraam