Madonna is er ook

‘Madonna komt naar het Truckstar Festival in Assen’, mailde de organisatie trots. Ze zorgt op Truckstar niet voor muziek, maar staat er gewoon een beetje mooi te zijn. Madonna blijkt een Finse supertruck. De 25 meter lange vrachtwagen is knalroze met goud en op de zijkant staat een grote afbeelding van de gelijknamige Amerikaanse zangeres. Het is een van de meest exclusieve showtrucks van dit moment. Naast Madonna zijn er nog 2.200 andere vrachtwagens op de 34ste editie van het grootste truckersfestival van Europa. Spektakel en herrie gegarandeerd. Zo zijn er caravanraces, is er een decibellencontest (welke truck maakt het mooiste geluid?) en een stuntshow met motoren. Zoals de organisatie schrijft: ‘Een vrachtwagen kan veel meer zijn dan een middel om goederen van de ene naar de andere plek te transporteren.’ Echte truckersliefde.