Wisselvalliger

Het zonnige en warme zomerweer maakt vandaag plaats voor een wisselvalliger weertype met geleidelijk minder hoge temperaturen. ’s Avonds koelt het een klein beetje af. Langs de oostgrens daalt de temperatuur vannacht tot een graad of 15, aan de kust wordt het niet kouder dan 19 graden. Wolkenvelden en opklaringen wisselen elkaar af en plaatselijk valt een (onweers)bui. Morgen verandert er weinig. De zon laat zich geregeld zien, maar vanuit Duitsland schuiven ook weer een aantal regen- en onweersbuien het land in. Landinwaarts staat nauwelijks wind en daar wordt het 26 graden. Aan de kust waait een frissere zeewind, waardoor het er op 22 graden blijft steken. De dagen daarna is er een mix van zon- en enkele (onweers)buien, met zondag lokaal nog 25 graden, maandag iets minder warm.