BAM scoort, met dank aan de Ierse overheid

Foto ANP

Welk bedrijf wint of verliest op Twitter? Battle of the Brands is onze lijst van de meest besproken Nederlandse bedrijven: bijgehouden door Coosto, toegelicht door NRC Q.

Bouwbedrijf BAM haalde een mooie opdracht binnen. Het bedrijf gaat in opdracht van de Ierse overheid vier scholen bouwen in Dublin, voor in totaal 2950 leerlingen. De details van het contract komen in het vierde kwartaal op papier.

Twitter avatar BeursCity BeursCity BAM geselecteerd voor bouw Ierse scholen: BUNNIK (AFN) - Het samenwerkingsverband BAM PPP PGGM Infrastructure … http://t.co/QCVConjeYn

ABN Amro had het slechter. De bank heeft kleine ondernemers gesommeerd om voor 1 juli dit jaar hun jaarrekening over 2013 aan te leveren om op die manier de risico’s voor de kredietverlening in te schatten. Zijn ze te laat, krijgen ze een eenmalige risico-opslag van 500 euro opgelegd. Het bericht van de site DasKapital hierover, inclusief voorbeeldbrief, werd breed gedeeld.

Twitter avatar jvkup Joost van Kuppeveld DasKapital: ABN Amro treitert kleine ondernemers - http://t.co/oBWuipfgvp
    • Oscar Vermeer