Tilburgse toppers

In Tilburg vind je vanaf dit weekend weer de grootste kermis van Nederland, al weten we ook wel dat botsauto’s en suikerspinnen niet voor iedereen reden genoeg bieden om naar Tilburg te gaan of om er te blijven. Maar wacht even, wat is een kermis zonder feestjes? Juist! Op het Koningsplein in de stad staat een bierhal, zonder twijfel de grootste bruine kroeg die deze week in Tilburg te vinden is. Traditiegetrouw staat de tent de eerste zaterdag vol met ‘Hollandse toppers’ als de Snollebollekes, Rene Schuurmans, Peter Loree en DJ Coenio. Zondag is er een feestje met ‘Tilburgs toppers’. Denk aan Frank Smeekens, Gino, Tim Schalkx, Charléne, Ferry de Lits, John West en Jordy van den Boer. Handen in de lucht en biergooien, dan de avond afsluiten met een ritje in de botsauto’s.