Dringen in Leiden

Dat je gratis naar binnen mag bij Werfpop is natuurlijk goed nieuws. Maar het is ook handig om te weten dat het daardoor de afgelopen jaren nogal dringen was voor de hekken in De Leidse Hout. En rijen, daar staat niemand graag in. Daarom twee oplossingen. De eerste: koop alvast twintig consumptiebonnen op de website van het festival – als je die laat zien mag je gelijk doorlopen. Of: kom op tijd. Genoeg redenen om vroeg op te staan als je onder andere Chef’Special en The Opposites kan zien voor nul euro. Op zoek naar iets meer mentale uitdaging? Ga naar de Werfpop-colleges! Wetenschappers, journalisten en politici zullen in de ‘Universitent’ lezingen geven over onderwerpen die een link hebben met popmuziek. Zo weet jij straks wat de digitale revolutie betekent voor hiphop.