Economie

De beste foto’s van afgelopen week

Barack Obama zit in een demonstratiemodel van een 'high-tech'auto in Virginia. Deze auto's kunnen met elkaar communiceren en zo botsingen vermijden of omrijden bij drukte. De overheid steunt het project, want: "Amerikanen staan per jaar 5,5 miljard uur in de file, en dat kost ons 120 miljard dollar per jaar", aldus Obama.
Barack Obama zit in een demonstratiemodel van een 'high-tech'auto in Virginia. Deze auto's kunnen met elkaar communiceren en zo botsingen vermijden of omrijden bij drukte. De overheid steunt het project, want: "Amerikanen staan per jaar 5,5 miljard uur in de file, en dat kost ons 120 miljard dollar per jaar", aldus Obama. Foto AFP

De fotoredactie selecteert wekelijks de beste foto’s over economische onderwerpen uit de hele wereld. Deze week beelden van onder meer groene kool in China, vermicelli in Pakistan en vissen in India. En Obama doet net of hij een auto bestuurt.