Een nieuwe smoel voor NRC Reader

Onze succesvolle app NRC Reader krijgt een nieuw gezicht. Vanaf vandaag heeft de app een layout die meer ruimte geeft aan de inhoud, nieuwe animaties, de mogelijkheid om gratis meer dan één artikel uit een editie te lezen en nog veel meer.

De redactie grijpt de vernieuwing bovendien aan om het verschijningsmoment van NRC Reader te vervroegen. Voortaan is de nieuwe editie beschikbaar om 14:00 uur, zodra de krant is verschenen.

Sinds vorig jaar verschijnen er zeven dagen per week edities van NRC Reader voor iPad, iPhone en iPod. De app ontving vele prijzen: een European Newspaper Award, de prijzen voor beste Nieuws-app en Beste Nederlandse Nieuwkomer bij de iCulture Awards, een prijs voor Great Subscription van Apple en een SpinAward voor design.

Sinds eind april zijn de artikelen van NRC Reader voor iedereen (ook mensen zonder iOS-device) beschikbaar via de website nrcreader.nl.

Met NRC Reader brengt NRC Media kwaliteitsjournalistiek op het platform waar de gebruiker dat wil: mobiele apparaten. De vernieuwde app maakt deel uit van het continue proces van innovatie.

Download NRC Reader in de App Store, of bekijk de website.

    • Peter Vandermeersch