In beeld

De indrukwekkendste foto’s van afgelopen week

De fotoredactie van NRC selecteert wekelijks de indrukwekkendste, mooiste en beste foto's uit de duizenden foto's die op onze redactie binnenkomen. Deze week natuurlijk nog het WK voetbal, en verder Screbrenica, Syrië en een spin-off van de bijtende Luis Suárez.
Iraanse vrouwen bidden tijdens de Ramadan.
AP / Vahid Salemi
Een jongen duikt in een bomkrater gevuld met water in Aleppo.
Reuters / Hosam Katan
De Zweedse online seksspeeltjeswinkel "Oliver & Eva" toont een vrouw die een Luis Suárez-tepelklem demonstreert.
AFP / Tobias Lundqvist
Rottend fruit ligt te wachten tot het in Kaapstad gebruikt wordt als voeding voor larven in het AgriProtein project, het grootste vliegenkweekproject ter wereld.
Reuters / Mike Hutchings
Imker David Hackenberg, 65, rust even uit na een transport van bijenkorven.
Reuters / Adrees Latif
Voetballer Fernandinho nadat Duitsland de derde van zeven doelpunten maakt tegen gastland Brazilië op het WK.
AP / Natacha Pisarenko
Slovjansk in de regio van Donetsk met de sporen van de aanhoudende strijd tussen pro-Russische strijders en Oekraïne zichtbaar.
AP / Dmitry Lovetsky
Creaties van de Haute Coiffure Fall-Winter 2014/15 collectie door de Franse ontwerper Charlie Le Mindu tijdens de Paris Fashion Week.
EPA / Etienne Laurent
Nabestaanden van Abed Rahman al-Zamli, een 24-jarige Hamasstrijder, in het mortuarium van Rafah nadat hij is omgekomen bij een vergeldingsactie van Israël.
AP / Hatem Moussa
De Grote Markt is voor de halve finale op het WK voetbal in Brazilië tussen Nederland en Argentinië volgestroomd met Oranje-fans. Wegens onweer ging het plein, dat was omgedoopt tot WK-plein, pas later open voor publiek.
ANP / Ferdy Damman
Reddingswerkers van Sea World proberen een jonge aangespoelde bultrug te helpen bij Palm Beach aan de Gold Coast, in Queensland.
Reuters / Jason O'Brien
Een Bosnische vrouw huilt terwijl ze steun zoekt bij een vrachtwagen waarin 173 kisten liggen met daarin nieuw geïdentificeerde slachtoffers van de genocide in Srebrenica.
Reuters / Dado Ruvic
Zuid-Soedanezen kijken op een televisie in een vluchtelingenkamp naar de derde viering van Onafhankelijkheidsdag door de in 2011 uitgeroepen natie.
AFP / Ali Ngethi
Reddingsteams redden een man die onder puin bedolven ligt na een bomaanslag in Aleppo die gepleegd zou zijn door regeringstroepen.
AFP / Ahmed Deeb
Slachtoffers van een bomaanslag in Aleppo, Syrië worden vervoerd naar een ziekenhuis in Turkije.
Reuters / Hamid Khatib
Toespraak van een pro-Russische activist in Donetsk.
AP / Dmitry Lovetsky
In de hoofdstad Sanaa betuigen pro-democratiebetogers steun aan het Jemenitische leger tijdens een gebed. Ze veroordelen terreuraanslagen van sji'itische rebellengroep Hawthi.
AP / Hani Mohammed