Cultuur

De beste foto’s van afgelopen week

De fotoredactie selecteert wekelijks de beste foto’s over economische onderwerpen uit de hele wereld. Deze week onder meer beelden van rottende groenten in een madenfabriek in Zuid-Afrika, drie ontspoorde vliegtuigrompen in Montana en enorme sculpturen van een blauwe walvis in New York en Gulliver in Duitsland.

Journalisten staan voor een beeld van een enorme olifant in Cinecitta' World, een pretpark bij Rome dat op 24 juli opengaat. Drievoudig Oscarwinnaar Dante Ferretti ontwierp de attracties van het themapark, dat is geïnspireerd door de Italiaanse Cinecitta-filmstudio's. De bouw van het park kostte 500 miljoen euro.
Journalisten staan voor een beeld van een enorme olifant in Cinecitta' World, een pretpark bij Rome dat op 24 juli opengaat. Drievoudig Oscarwinnaar Dante Ferretti ontwierp de attracties van het themapark, dat is geïnspireerd door de Italiaanse Cinecitta-filmstudio's. De bouw van het park kostte 500 miljoen euro. Foto AP

De fotoredactie selecteert wekelijks de beste foto’s over economische onderwerpen uit de hele wereld. Deze week onder meer beelden van rottende groenten in een madenfabriek in Zuid-Afrika, drie ontspoorde vliegtuigrompen in Montana en enorme sculpturen van een blauwe walvis in New York en Gulliver in Duitsland.