Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Politiek

Onthaasten

De site van de B&B zag er veelbelovend uit. Heerlijk tot rust komen in een sfeervolle oude hoeve, verwenontbijt, landelijke ligging. Ik bevestigde meteen per mail onze telefonische reservering. Ik zag mezelf al een weekend onthaasten. Dacht ik, want ik maakte een cruciale fout met de vervolgvraag van de B&B over welk type ontbijt (wel of geen croissantje, Limburgse thee of zoete lekkernij). Na rijp beraad mailde ik de volgende dag onze keus. De onmiddellijke reactie: „Helaas, omdat jullie niet meer reageerden, hebben we de Pronkkamer aan een ander gegeven.” Onthaast nooit voordat je in een charmante logies bent aangekomen.