Zo word je beroemd

Waarschuwing: Kim Kardashian: Hollywood is erg verslavend. Dat kan Tracie Egan Morrissey van vrouwenblog Jezebel beamen. Ze besteedde bijna 380 euro aan in-game aankopen om deel uit te maken van de wereld van een virtuele Kim. Het doel van het spel is simpel: na het kiezen van een eigen ‘kustomized’ personage moeten spelers proberen beroemd te worden in Hollywood. Zo simpel als een sextape uit laten lekken maakten de ontwikkelaars van Glu het spel niet. De app laat zien hoe het spelletje in LA gespeeld moet worden volgens de Kardashians: schaamteloos en oppervlakkig. Spelers leren van Kim dat het niet gaat om talent of intelligentie, maar om welke kleren je draagt en met wie je date. Dat eerste zorgt er namelijk voor dat de mensen met wie je date je wel of niet uitmaken voor fashion victim, dat laatste levert spelers meer fans en populariteit op. Het lijkt net op de echte wereld van Kim Kardashian.