Dit is de vrouw van Arjen Robben

Bernadien Robben
Bernadien Robben

Bernadien en Arjen zijn al meer dan zeven jaar getrouwd. Ze treedt niet op de voorgrond, dus veel is er niet over haar bekend. Wel weet Spelersvrouw.nl dat ze houdt van het Oktoberfest, dat ze Arjen leerde kennen op het Kamerlingh Onnes College in Groningen en dat ze drie kinderen hebben: Luka, Kai en Lynn.

Spelers op én voor het WK zijn niet aan de doping. Tenminste: nog geen enkele voetballer is positief bevonden. De FIFA liet zowel in de aanloop naar het toernooi en na afloop van elke WK-wedstrijd tests uitvoeren. Tijdens het toernooi moeten na elke wedstrijd minimaal twee spelers van elke ploeg een dopingtest ondergaan. Voor het toernooi werden vanaf 1 maart 777 out-of-competition-tests uitgevoerd bij spelers die waarschijnlijk zouden deelnemen aan het WK.

Van Persies zweefduik uitverkocht. De duik staat op de de WK Oranjepenning 2014 van de Nederlandse Munt en die is dus uitverkocht, binnen 24 uur zelfs. De munt werd na het bereiken van de halve finale te koop gezet. Het is niet de bedoeling meer penningen te slaan, zegt een woordvoerder van de Munt, want dan wordt-ie minder waard. Het is onduidelijk of er meer WK-munten komen.

‘Octopus’ Mark Rutte voorspelt zege van Oranje op Argentinië. „Ik ben trots op het Nederlands elftal en heb er alle vertrouwen in dat we de finale gaan halen”, liet de minister-president weten. Tot nu toe zijn de voorspellingen van Rutte over winst of verlies van Oranje steeds uitgekomen, wat vergelijkingen opleverde met de Duitse octopus Paul, die in 2010 alle uitslagen van de Mannschaft correct voorspelde. Wint Nederland van Argentinië, dan zal Rutte aanwezig zijn bij de finale.