Dit model daagt Lionel Messi uit

Fiorella Castillo. Foto Facebook

Ze kan heel vaak de bal hooghouden

Het Argentijnse model Fiorella Castillo kan lekker voetballen. De bal hooghouden is haar specialiteit, dat kan ze minutenlang doen. Ze versloeg op het strand van Ipanema in Rio de Janeiro deze week al 800 mannen. Dat zegt ze zelf. Nu wil ze serieuze tegenstand: ze wil graag een potje hooghouden tegen de Argentijnse wondervoetballer Lionel Messi. Castillo heeft genoeg zelfvertrouwen, in een filmpje zegt ze dat ze de aanvoerder van Argentinië verslaat. „Absoluut.” Nu wachten tot Messi toehapt.

Gullit is blij met eerlijke Robben

Ruud Gullit prijst Arjen Robben voor zijn eerlijkheid na zijn fopduik in de wedstrijd tegen Mexico. „Hij had al eerder een penalty moeten krijgen, die kreeg hij niet. Daar hoor je niemand over”, zegt de oud-international. Toch denkt Gullit dat Robben de volgende keer niet meer zo open zal zijn. „Het heeft hem niet geholpen. Als je eerlijk bent en iedereen valt over je heen, is dat niet zoals het moet gaan.”

Vlamingen massaal voor de tv

De wedstrijd tussen België en de Verenigde Staten (2-1) van dinsdagavond is het best bekeken programma ooit op de Vlaamse televisie. Naar het spektakelstuk in de achtste finales keken 2.366.565 mensen.

Nigel blijft zijn matties steunen

Het WK voor Nigel de Jong is zo goed als zeker voorbij. Een scheurtje in de liesspier. Hij is „een van mijn grootste pionnen in teamverband” zei de bondscoach eerder. Nigel blijft zijn teamgenoten steunen. Hij twittert: ‘Playing or not playing, injured or not injured, I will stick with the group cos we all came here with a mission and we will continue 2 do so.’