Grote brand woedde vannacht op industrieterrein Veenendaal

Op een industrieterrein aan de Bobinestraat in Veenendaal heeft vannacht een grote brand gewoed, en wel recht onder een hoogspanningsmast. Een aantal kabels is geknapt door het vuur, zo schrijft persbureau Novum.

Twitter avatar videovalley Bjørn Appel Grote brand in Veenendaal op industrieterrein onder hoogspanningskabels. http://t.co/A1BlCkYiiS

Omdat de elektriciteit werd omgeleid is nergens de stroom uitgevallen. De brand in de Utrechtse plaats ontstond kort na middernacht, vermoedelijk in een stapel pallets. De vlammen sloegen vervolgens over naar naar een vleesgroothandel en een bedrijf waar verpakkingsmaterialen liggen opgeslagen.

Rond 03.00 uur was de brand onder controle. Hoe groot de schade is kon de Veiligheidsregio Utrecht gisteravond nog niet zeggen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten door de politie.