Is de vriendin van Neymar er bij?

Bruna Marquezine Foto Getty Images
Bruna Marquezine Foto Getty Images

Zit Bruna Marquezine vanavond op de tribune of toch niet? De kenners denken van wel, want het zou weer aan zijn met de Braziliaanse spits Neymar na een break-up van een half jaar. De 18-jarige actrice (van de foto) is gespot bij de training van Neymar (22) die al drie jaar een zoon heeft uit een andere relatie.

Jennifer Lopez is er in ieder geval wel. Ze gaat een liedje zingen bij de openingsceremonie. Ze leek geen tijd te hebben, maar ze heeft dus toch tijd. Het liedje dat ze gaat zingen, heet We are one (Ole ola). Heeft wel wat van Waka waka (This time for Africa), het WK-liedje van vier jaar terug.

Balen voor Bosnië. De ramadan (vanaf 28 juni) valt voor het eerst sinds 1986 samen met het WK. En de meerderheid van het Bosnische team is moslim. De Franse ster Benzema trouwens ook. Ivoorkust haalt er juist voordeel uit. Verdediger Kolo Touré: „It’s amazing how ramadan can make you really strong.”

Als de Argentijnen het WK winnen, wordt het pas echt spannend. Dan kunnen er twee dingen gebeuren: of ze gaan dood, of ze worden net op tijd van het veld gered door helikopters. Dat zegt Hernan Crespo (kun je vertrouwen, want hij is een Argentijnse oud-prof), die zeker weet dat de Brazilianen de rivalen van Argentinië doden als die hun WK ‘kapen’.

Het maakt Nigel de Jong allemaal niet uit wat we van hem vinden. Bij het vorige WK gaf hij een karatetrap in de finale tegen Spanje. Later brak hij het been van een speler in Engeland. Vond niemand leuk. „Interesseert me geen flikker”, zei De Jong gisteren in Spits.