Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Letzter Moment

Duits tv-drama uit 2010. Peter, de zestig al gepasseerd, raakt op slag verliefd op de 32-jarige serveerster Isabel, met wie hij een nacht in de keuken van een restaurant doorbrengt. Het leeftijdsverschil blijkt echter niet het grootste probleem: niet alleen staat Isabel op het punt om te gaan trouwen, maar haar moeder blijkt Peters grote jeugdliefde te zijn. Dat klinkt als een verhaallijn van een niet al te waarschijnlijke soapopera, maar regisseur Sathyan Ramesh weet er zowaar een serieus liefdesdrama van te maken. Met Matthias Habich, Ulrike C. Tscharre.

ARD, 20.15-21.45u.