Zeer knappe voetbaltrucs in een WK-jasje

32 bijzondere knappe trucs met een voetbal, ieder opgedragen aan een land dat deelneemt aan het WK en dus in het officiële speelshirt van dat land, dat is het concept van onderstaande video. Terugkerende hulpmiddelen bij de trick shots: een autoband, visnet, frisbee, winkelwagen, prullenbak, boomerang, reddingsboei en diverse halve liter-bierblikjes. Dit geheel wordt omgeven

32 bijzondere knappe trucs met een voetbal, ieder opgedragen aan een land dat deelneemt aan het WK en dus in het officiële speelshirt van dat land, dat is het concept van onderstaande video.

Terugkerende hulpmiddelen bij de trick shots: een autoband, visnet, frisbee, winkelwagen, prullenbak, boomerang, reddingsboei en diverse halve liter-bierblikjes. Dit geheel wordt omgeven door een extreem stoïcijnse uitstraling van Rémi, de man die zeer goed met een voetbal overweg kan.