Boekhandel Donner heropent in Rotterdam aan Coolsingel

ROTTERDAM - Bij boekhandel Donner komen de boeken aan in de nieuwe vestiging. De bekende Rotterdamse boekwinkel, die na het faillissement van Polare onder de oude naam Donner verder gaat, verruilt het pand aan de Lijnbaan voor een locatie aan de Coolsingel.
ROTTERDAM - Bij boekhandel Donner komen de boeken aan in de nieuwe vestiging. De bekende Rotterdamse boekwinkel, die na het faillissement van Polare onder de oude naam Donner verder gaat, verruilt het pand aan de Lijnbaan voor een locatie aan de Coolsingel. ANP MARCO DE SWART

De Rotterdamse boekhandel Donner opent vrijdag zijn deuren op een nieuwe locatie: het oude ABN Amro-gebouw aan de Coolsingel. Dat meldt NRC Handelsblad vandaag.

Omdat het pand aan de Lijnbaan al jaren te groot was, besloten eigenaar Leo van de Wetering en collega’s kleinere behuizing te zoeken toen zij de winkel overnamen uit het faillissement van de keten Polare.

Van woensdag 4 juni tot en met zaterdag 7 juni zijn er optredens van Freek de Jonge, de Rotterdamse band The Yes Please, Midas Dekkers en Govert Schilling.

Op donderdag 5 juni is de officiële opening met een optreden van het Scapino Ballet.

    • onze boekenredactie