Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Cultuur

‘Obsceen’ veilingrecord: 543 miljoen

De trieste prinses Nicole Kidman is Grace Cannes opent met controversiële film over Hitchcocks favoriet Mijnramp West-Turkije Zeker 200 doden Na explosie zitten nog honderden kompels vast De Grote Vraag Palet zonder grenzen Waarin domineert Europa de wereld?

De trieste prinses Nicole Kidman is Grace Cannes opent met controversiële film over Hitchcocks favoriet
Mijnramp West-Turkije Zeker 200 doden Na explosie zitten nog honderden kompels vast
De Grote Vraag Palet zonder grenzen Waarin domineert Europa de wereld?