Vampier Anna wil aandacht

Deze zomer komt de HBO vampierenserie True Blood na zeven seizoenen aan haar einde. Dat betekent echter niet dat hoofdrolspeler Anna Paquin op zoek moet gaan naar een nieuwe klus. Samen met haar man en True Blood-medespeler Stephen Moyer gaat zij voor de zender nieuwe concepten, series en films ontwikkelen en produceren. Hoog tijd om dus ook online aanwezig te zijn op Twitter, want als zelfstandige moet de actrice nu zelf buzz om haar producties gaan creëren. Zeker nadat Paquin – een van de meest bekende acteurs in de reeks – in december bijna uit X-Men: Days of Future Past, een van de grootste blockbusters van deze zomer, was geknipt kan ze ook wat extra zichtbaarheid gebruiken.

En dat lijkt te lukken. Sinds haar debuut op 2 mei vergaarde ze met maar vijftien tweets al bijna veertigduizend volgers. Haar eerste tweet, een selfie van haar en Moyer, werd zelfs al 1144 keer geretweet.